sâmbătă, 16 februarie 2013

Dupa ani si ani

Dupa ce nu am mai scris nimic aici de niste 3 ani buni azi am dat peste blog-ul unui programator care a reusit sa imi rapeasca vreo cateva ore si sa-mi aminteasca de faptul ca mi-am facut si eu un utilaj din asta la un moment dat (blog).

Fara alte povesti, asta e adresa blog-ului: http://www.codinghorror.com/blog/ iar vinovatul se numeste Jeff Atwood si este fondatorul site-ului stackoverflow.com
Daca drumul nu vi se intersecteaza (macar la un unghi obtuz) cu dezvoltarea de software cel mai probabil v-ati pierdut cateva minute citind chestia asta. Altfel, merita sa rasfoiti putin materialul produs de domnul mai sus mentionat.


...si ceva amuzant:
citat din Stroustrup: "C makes it easy to shoot yourself in the foot; C++ makes it harder, but when you do it blows your whole leg off."

Tot la capitolul amuzant trebuie mentionat si Bendeac care a produs productia prin 2009, dar eu abia acum am dat peste ea (stiu! e ca si cum ai pune bucata de slana si ceapa langa rata cu portocale):

(...)Scot si eu banii din buzunar si n-apuc sa-i intind ca in incinta patrunde val-vartej un cocalar la vreo 40 de ani. Tricou Adidas, bermude Adidas, papuci Adidas, sapca Adidas, creier Adidas. (...)
 Daca va intereseaza si restul istorisirii actionati cu incredere butonul Search al prietenului Google.